Παναρίτη: Οι δανειστές θέλουν να υποστούμε οκτακόσιες ταπεινώσεις και μετά να βρεθεί λύση - iefimerida.gr

Παναρίτη: Οι δανειστές θέλουν να υποστούμε οκτακόσιες ταπεινώσεις και μετά να βρεθεί λύση

Φωτογραφία Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη Έλενα Παναρίτη υποστήριξε πως στο Eurogroup της Δευτέρας κατά 90% θα υπάρξει συμφωνία, ωστόσο εξαπέλυσε βολές κατά των εταίρων.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η κ. Παναρίτη τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή θα υπάρξει λύση, αλλά θέλουν να τη δώσουν τη λύση αφού πρώτα πούμε δεκαπέντε “συγγνώμη” και υποστούμε οκτακόσιες ταπεινώσεις».

«Εγώ έδινα επί 15 χρόνια δάνεια σε χώρες, δεν έχω συμπεριφερθεί με τέτοια απαξίωση σε πελάτη», ανέφερε η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμπεριφορά των εταίρων. Μάλιστα, έκανε λόγο για προσπάθεια ταπείνωσης της Ελλάδας από τους εταίρους κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ερωτηθείσα, τέλος, τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, η κ. Παναρίτη απάντησε ότι «δεν γίνεται τίποτα, συνεχίζουμε τη συζήτησή μας, έχουμε πει ότι εμείς μέχρι το τέλος του τετραμήνου θα προχωρήσουμε τις δουλειές που έχουμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε».

Ωστόσο, ζήτησε συνεργασία «όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, γιατί μπορεί στα λόγια μπορεί να μας πουν “ναι, μια χαρά είσαστε “και ο κ. Ντράγκι να τραβάει πάλι το χαλί κάτω από τα πόδια μας χωρίς να το πει σε κανέναν. Να, χθες μας έδωσε μισό δισ. στο ELA να το κάνουμε τι ακριβώς;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ