Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε με νεοφασίστες και νεοναζί σε εκδήλωση της Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε με νεοφασίστες και νεοναζί σε εκδήλωση της Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ακροδεξιά πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν συμμετείχε μέσω βίντεο στη διαδήλωση που διοργάνωσε η επίσης ακροδεξιά Λίγκα του Βορρά στη Ρώμη, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες νεοφασίστες και νεοναζί.

«Δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σας, αλλά ήθελα να σας χαιρετήσω θερμά και να στείλω μήνυμα υποστήριξης την ώρα που διαδηλώνετε στους δρόμους της Ρώμης για να διαμαρτυρηθείτε για τις θανάσιμες πολιτικές που υλοποιούνται σε όλη την Ευρώπη», δηλώνει η ακροδεξιά ηγέτις στο βίντεο που προβλήθηκε στη διαδήλωση.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες σε αυτή τη διαδήλωση βρίσκονται ιταλοί νεοφασίστες της οργάνωσης CasaPound, οι αντι-μουσουλμάνοι Γερμανοί του κόμματος Pegida, οι συμπαθούντες της Χρυσής Αυγής οι οποίοι διαδήλωσαν με κέλτικους σταυρούς και πανό με το πρόσωπο του Μουσολίνι, όπως αποκάλυψε το γαλλικό σάιτ Mediapart.

Η Μαρίν Λεπέν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της έκανε λόγο για τη μάχη που δίνει ενάντια «στη φυλακή των λαών, στην Σοβιετική Ενωση της Ευρώπης», ενάντια στον «άγριο άνεμο της παγκοσμιοποίησης, την μαζική μετανάστευση», η οποία, όπως είπε «απειλεί την αρμονία που απέκτησαν οι κοινωνίες μας και συνιστά ένα υπέδαφος για στρατολόγηση ισλαμιστών τρομοκρατών».


Το σάιτ Mediapart επικοινώνησε με την Μαρίν Λεπέν και ρώτησε αν συμφωνεί με την παρουσία των χρυσαυγιτών. «Στηρίζω τη Λίγκα του Βορρά της Ιταλίας, αλλά δεν υπήρχε συμφωνία ούτε για το κόμμα Pegida ούτε για τους τρελαμένους της Χρυσής Αυγής. Όταν υπάρχει μια διαδήλωση με χιλιάδες άτομα, αν υπάρχουν και κάποιοι τύποι φολκλόρ δεν φταίνε οι διοργανωτές», ήταν η απάντηση της Μαρίν Λεπέν.

Η Χρυσή Αυγή συμμετείχε με νεοφασίστες και νεοναζί σε εκδήλωση της Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Δείτε το μήνυμα της Λεπέν στους συγκεντρωμένους νεοφασίστες και νεοναζί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίν Λεπέν Ακροδεξιά Ρώμη διαδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ