11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες] - iefimerida.gr

11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 11χρονος μαθητής από το Μάντσεστερ αποκλείστηκε από την σχολική γιορτή για την Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου όταν πήγε ντυμένος ως κύριος Γκρέι από τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.

Ο Λίαμ Σκολς πήγε στο σχολείο ως Κρίστιαν Γκρέι από το διάσημο ερωτικό μυθιστόρημα, φορώντας ένα κοστούμι και κρατώντας μια μάσκα ματιών.

Αλλά δάσκαλοι δεν το θεώρησαν αστείο και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Νίκολα, να της πουν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη για τη σχολική γιορτή.

Τα παιδιά σε όλη τη χώρα πήγαν στο σχολείο ντυμένα σαν λογοτεχνικοί χαρακτήρες στα πλαίσια της παγκόσμιας εκδήλωσης. Ο Λίαμ και η μητέρα του, σκέφτηκαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τον έντυναν κύριο Γκρέι μετά την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου της Τζέιμς.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν το σχολείο να τηλεφωνήσει και να ανακοινώσει στη μητέρα ότι δεν θα επιτραπεί στο παιδί της να συμμετάσχει σε θεματικές εκδηλώσεις ή στην προγραμματισμένη φωτογραφία της τάξης.

Οπως είπε η Νίκολα στην Daily Mail: «Νομίζαμε ότι ήταν αστείο. Γυρνούσαμε με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και ο Λίαμ είχε την ιδέα να πάει ντυμένος Κρίστιαν Γκρέι. Στην αρχή το πήραμε στην πλάκα, αλλά αργότερα το συζητήσαμε με μερικούς φίλους και το βρήκαν πολύ αστείο. Το παιδί φορούσε απλώς ένα κοστούμι και κρατούσε μία μάσκα ματιών. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Ελαβα ένα τηλεφώνημα στο σπίτι από το σχολείο που μου είπαν ότι η στολή ήταν ακατάλληλη και ότι είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή στη γιορτή και από τις φωτογραφίες.»

Μάλιστα η μητέρα επεσήμανε την αδικία παρατηρώντας ότι «Ενας από τους καθηγητές είχε πάει στη γιορτή ντυμένος Dexter. Δε καταλαβαίνω από πότε το σεξ θεωρείται πιο μεμπτό από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. Αν ήταν δημοτικό ίσως να το καταλάβαινα, αλλά όλοι σχεδόν οι συμμαθητές του γνώριζαν το βιβλίο και την ταινία και αναγνώρισαν αμέσως τι είχε ντυθεί ο Λίαμ και το βρήκαν πολύ διασκεδαστικό. Δεν νομίζω ότι παρέβη κανέναν κανόνα ηθικής. Πήγε απλώς ντυμένος ως χαρακτήρας βιβλίου»

11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
11χρονος ντύθηκε «50 αποχρώσεις του Γκρι» -Τον έδιωξαν από το πάρτι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ