Στο δικαστήριο ο Κασιδιάρης για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη - iefimerida.gr

Στο δικαστήριο ο Κασιδιάρης για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη

Φωτογραφία: (EUROKINISSI /ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι των δικαστηρίων αναμένεται να περάσει και σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται και πάλι σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το χαστούκι σε βάρος της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη και την εκτόξευση νερού κατά της νυν περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στις 7 Ιουνίου 2012.

Ο βουλευτής, που χθες απολογήθηκε για την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου, αντιμετωπίζει, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος των κ.κ. Κανέλη και Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κασιδιάρης απολογία Κανέλλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ