Ο Κοτζιάς για το διορισμό εξαδέλφου Τσίπρα: Ηρθε στο γραφείο μου, όχι στο υπουργείο -Η συγγένεια θεωρείται κατακριτέα; - iefimerida.gr

Ο Κοτζιάς για το διορισμό εξαδέλφου Τσίπρα: Ηρθε στο γραφείο μου, όχι στο υπουργείο -Η συγγένεια θεωρείται κατακριτέα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επιβεβαιώνει πως ο εξάδελφος του πρωθυπουργού Γεώργιος Τσίπρας διορίστηκε στο γραφείο του.

Ωστόσο τονίζει «δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου» σε θέση ειδικού συμβούλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Μάλιστα σύμφωνα με το protothema ο κ.Κοτζιάς διερωτάται «Πόσο δημοκρατικό είναι να θεωρείται εκ των προτέρων η συγγένεια κατακριτέα;» σε μία προσπάθεια να αποκρούσει τις κατηγορίες περί οικογενειοκρατίας.

Οταν του είπε «welcome to the club»

«Τον κ. Τσίπρα τον γνώρισα ως προϊστάμενο του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κ. Κοτζιάς και επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον εξάδελφο του πρωθυπουργού να εργαστεί στο πολιτικό του γραφείο ως συνεργάτης.
«Γνωρίζω την παρατηρητικότητα και την κριτική σκέψη του γι' αυτό του είπα "welcome to the club"» λέει για τον Γεώργιο Τσίπρα ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπεραμυνόμενος της επιλογής του να επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο τον εξάδελφο του πρωθυπουργού.

«Όλοι αναγνωρίζουν την υψηλή πολιτική του σκέψη» λέει στους συνομιλητές του για τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και προσθέτει ότι ο Γεώργιος Τσίπρας «είναι ο πιο υψηλά ειδικευμένος του κυβερνώντος κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ