Δεν άντεξε ο ΠΑΟ – Ηττα με 81-77 από την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Δεν άντεξε ο ΠΑΟ – Ηττα με 81-77 από την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα (77-81) και το έργο του είναι πια πολύ δύσκολο για την διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Οι πράσινοι -που ουσιαστικά δεν εκμεταλλεύτηκαν το... δώρο του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Μακάμπι- έμειναν στο 5-4 κι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ και η κατάληψη της δεύτερης θέσης δυσκολεύει πολύ, δεδομένου ότι οι Καταλανοί είναι ήδη μια νίκη μπροστά κι έχουν το τριφύλλι στην ισοβαθμία.

Για την ελληνική ομάδα -που έχει παράπονα για ορισμένα… φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών- μοιραίος ήταν ουσιαστικά ο Νέλσον που στο τελευταίο λεπτό σπατάλησε την επίθεση για την ισοφάριση (στο 74-77), δεχόμενος αρχικά τάπα σε σουτ τριών πόντων και κάνοντας λάθος πάσα στην εξέλιξη της φάσης.

Ο Μπατίστα είχε 16 πόντους κι 9 ριμπάουντ για τους πράσινους, 14 έβαλε ο Γκιστ κι άλλους 12 ο Διαμαντίδης. Ντόελμαν (21), Πλάις (15) και Ναβάρο (17π.) έκαναν τη ζημιά.

Tα δεκάλεπτα: 21-16, 32-42, 52-57, 77-81

Παναθηναϊκός: Σλότερ 9, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 9, Νέλσον 7, Παππάς 6, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 14, Μπατίστα 16, Μπλουμς, Λαβάλ 4.

Μπαρτσελόνα: Ντόλμαν 21, Χουέρτας 2, Αμρπίνες 9, Ναβάρο 17, Σατοράνσκι 7, Πλέις 15, Τόμας 2, Ολεσον, Νάχμπαρ, Τόμιτς 8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ