Πρόκριση για την Ξάνθη – Κέρδισε άνετα 3-0 τον ΟΦΗ - iefimerida.gr

Πρόκριση για την Ξάνθη – Κέρδισε άνετα 3-0 τον ΟΦΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Σολτάνι στο 17' και στο 84' και του Κλέιτον στο 25' η Ξάνθη νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το εισιτήριο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στα ημιτελικά του Κυπέλλου σφράγισαν οι Σολτάνι και Κλέιτον. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ με έξυπνη κεφαλιά στο 18’, ενώ ο Βραζιλιάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας στους στο 25ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από παράβαση (σωστή) του Μαραθιανού στην περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σολτάνι με ωραίο «σκάψιμο» στο 85ο λεπτό.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο (63’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (71΄ Παπαστεργιανός), Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον (86’ Μπαλούκο), Καπετανος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Δαμιανάκης Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Φαζός, Μακρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη ΟΦΗ Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ