Απαγόρευση εισόδου σε οπαδό επειδή έκανε κριτική στην διοίκηση της Παρί Σ.Ζ. - iefimerida.gr

Απαγόρευση εισόδου σε οπαδό επειδή έκανε κριτική στην διοίκηση της Παρί Σ.Ζ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι δεν αρέσκεται στο να της κάνουν κριτική, για αυτό έλαβε σκληρά μέτρα.

Η γαλλική ομάδα εντόπισε τον φίλάθλο της Γιοάν Σεντίκ να ασκεί κριτική στο γήπεδο και τον απέβαλλε για τρία χρόνια Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ στο παιχνίδι με την Μονακό ο Σεντίκ έγινε αντιληπτός να τραγουδά ένα σύνθημα με το οποίο ασκούσε κριτική στην διοίκηση της ομάδας σχετικά με την απόφασή της να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων. Ένας υπάλληλος τον είδε και λίγο αργότερα, του ζήτησαν να αποχωρήσει από το γήπεδο διότι φέρεται να «εξαπέλυσε» ύβρεις για τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας.

Μάλιστα, ο Γιοάν Σεντίκ έχει ήδη… καπαρώσει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας με εισιτήριο διαρκείας δύο ετών, δηλαδή, και για τη νέα αγωνιστική σεζόν. «Με ενημέρωσαν ότι θα λάβω μια επιστολή ή ένα e-mail με το οποίο θα με ενημερώνουν ότι θα ακυρώνουν το εισιτήριο το οποίο έχω αγοράσει με τριετή διάρκεια. Πρόσφατα η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έλαβε απόφαση να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων για το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν αλλά και για τις επόμενες ζητώντας ένα χρηματικό ποσό και από όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρί Σεν Ζερμέν οπαδός Γαλλία αποβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ