Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό - iefimerida.gr

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημογραφικά στοιχεία αναφορικά με τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που παρακολουθούν πορνό δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Η έρευνα του Pornhub και τα στατιστικά στοιχεία χώρισαν τις ηλικίες σε έξι κατηγορίες (18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 και 65+), προκύπτει ότι μεταξύ των ανδρών ο μέσος όρος ηλικίας του χρήστη του Pornhub είναι τα 35,3 χρόνια. Ο μέσος όρος ηλικίας μεταξύ των αντρών είναι τα 36 χρόνια και ο αντίστοιχος για τις γυναίκες τα 34 χρόνια.

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 0

Οι ηλικίες 18-24 μαζί με τους 25-34 παρακολουθούν περισσότερο πορνό, ενώ μειώνονται αρκετά τα ποσοστά όσο περνά η ηλικία. Πάντως, είναι εμφανές ότι οι άνδρες παρακολουθούν σε όλες τις ηλικίες περισσότερο πορνό από τις γυναίκες.

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 1

Ο μέσος όρος ηλικίας των Ελλήνων που παρακολουθούν πορνό είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο στα 35,1 χρόνια, ενώ το πιο εντυπωσιακό ποσοστό κατέχει η Ιαπωνία με 41,1 χρόνια.

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 2

Αναφορικά με τις αναζητήσεις οι λέξεις «λεσβία», «μητριά», «εφηβικό», «MILF» και «κανονικές μητέρες» έχουν την μεγαλύτερη... ζήτηση. Το "massage" βρίσκεται από την άλλη πλευρά στην top πεντάδα λέξεων για τις ομάδες από 45 έως και 65+, κάτι που δεν βρίσκει ανταπόκριση στους νέους.

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 3
Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 4

Ο μέσος χρόνος επίσκεψης στην ιστοσελίδα είναι 9 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα με τους 18χρονους να σταματούν να παρακολουθούν στα 8 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, οι 65+ να σταματούν στα 10 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο και οι 55-64 να μένουν για 10 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα.

Ποιοι και πόσοι Ελληνες και Ελληνίδες παρακολουθούν πορνό | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στατιστικά Έλληνες πορνό Ελληνίδες Site
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ