Καταγγελίες του ΠΑΟΚ για την Super League - iefimerida.gr

Καταγγελίες του ΠΑΟΚ για την Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Πέμπτης από τη Superleague γνωστοποιήθηκαν αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς αγωνιστικής, με κυριότερη τη μετάθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης μία μέρα νωρίτερα παραμονές του παιχνιδιού Κυπέλλου των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ.

Τουλάχιστον, αυτό ήταν το ματς που προκάλεσε ορισμένες… μουρμούρες, οι οποίες πάντως «χαμήλωσαν» όταν ο συνεταιρισμός έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων-μελών.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει αν πιστέψει κανείς την ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου προς τους δημοσιογράφους. Από το «δικέφαλο του Βορρά» τονίστηκε πως δεν τέθηκε ποτέ το θέμα σε ψηφοφορία και κανείς δεν απευθύνθηκε καν σε αυτούς για να ρωτήσει τη γνώμη τους για την αλλαγή στις ημερομηνίες των αγώνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Super League καταγγελίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ