Στα τρία η ΝΔ για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης - iefimerida.gr

Στα τρία η ΝΔ για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τρία έσπασε η Νέα Δημοκρατία δείχνοντας αμηχανία για την στάση που θα τηρήσει αύριο στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που φέρνει η κυβέρνηση.

Στην πρωινή συνεδρίαση της ΚΟ που είχε ως αντικείμενο αποκλειστικά αυτό το θέμα, οι βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε τριχασμένη. Αλλοι ζήτησαν να υπερψηφιστεί επί της αρχής το ν/σ, άλλοι να καταψηφιστεί και κάποιοι ζήτησαν ψηφίσουν «παρών».

Υπέρ του «ναι» τάχθηκαν οι βουλευτές Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Βρούτσης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Γκιουλέκας, Νίκος Παναγιωτόπουλος κ.α.

Υπέρ του «όχι» τοποθετήθηκαν οι Αδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη που αρχικά έκλινε στο «ναι» πρότεινε να ψηφίσει «παρών» η ΝΔ, όπως και οι κ.κ. Τραγάκης και Κυριαζίδης.

Τελικώς απόφαση δεν ελήφθη το πρωί με την ηγεσία της ΝΔ να πρσμετρά τα υπέρ και τα κατά κάθε μιας από τις τρείς επιλογές. Η τελική στάση θα καθοριστεί είτε στην δεύτερη συνεδρίαση της ΚΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 14:00 είτε με απόφαση αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ