Η πραγματική ηλικία της Αννας Βίσση - iefimerida.gr

Η πραγματική ηλικία της Αννας Βίσση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί θέμα συζήτησης, ή καλύτερα αποτελεί μια μεγάλη απορία. Ποια είναι η ηλικία της Αννας Βίσση;

Ισως γιατί τη θυμόμαστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να οργώνει τις πίστες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ατελείωτα χρόνια, αλλά κάθε χρόνο η εμφάνισή της να είναι πιο νεανική από τον προηγούμενο.

Την απορία λύνει η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» και τον Πάνο Γιαννακόπουλο: «Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και... ερωτεύσιμη. Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι 57 χρονών. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Βίσση ηλικία τραγουδίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ