Μέχρι το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Μέχρι το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό καλό θα ήταν να βιαστούν αφού όπως ανακοίνωσε διοίκηση των κιτρινόμαυρων, τα τελευταία εισιτήρια θα διατεθούν το Σάββατο.

Μέσα σε 24 ώρες εξαντλήθηκαν τα 36,000 εισιτήρια του κάτω διαζώματος, μέσα στις επόμενες 24 ώρες, έφυγαν άλλες περίπου 15,000 από το πάνω διάζωμα και τώρα η ΑΕΚ τυπώνει τα τελευταία προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση των χιλιάδων φίλων της για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ, θα παραλάβει τα τελευταία εισιτήρια την Παρασκευή και θα τα θέσει στη διάθεση του κοινού το Σάββατο 7 Μαρτίου από τις 15:30 έως τις 19:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έχουν απομείνει αδιάθετα και τα οποία θα παραλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ την Παρασκευή, θα τεθούν προς διάθεση στους φιλάθλους της ομάδας μας από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 7 Μαρτίου παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - Ερμιονίδα.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν το Σάββατο από τις 15:30 έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ερμιονίδας (18:30)»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ