AEK: Συνάντηση Κοντονή-Ασλανίδη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι - iefimerida.gr

AEK: Συνάντηση Κοντονή-Ασλανίδη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης προκειμένου να τον ενημερώσει για τα μέτρα ενόψει του ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε τον Υφυπουργό ότι η ομάδα συμφωνεί μαζί του σε όλα τα μέτρα που θέλει να λάβει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ συζήτησαν φυσικά και για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης. Ο κ.Ασλανίδης μάλιστα ευχήθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εικόνας για όλους.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για τα συμπεράσματα από τη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή:
«Με τον κύριο υπουργό κάναμε μια πολύ ειλικρινή και επικοδομητική συζήτηση για πάρα πολλά θέματα. Επικεντρωθήκαμε όπως ήταν φυσικό στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και με μεγάλη ειλικρίνεια και ευθύτητα με ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η Πολιτεία έτσι ώστε ο μεθαυριανός αγώνας να εξελιχθεί ομαλά και να είναι μια απαρχή καινούριας εικόνας και για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο και για τις προθέσεις όλων μας, αλλά και για ευρύτερα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Από την άλλη μεριά, δεσμευθήκαμε, και πολύ καθαρά μίλησα στον κύριο υπουργό, ότι και ο κύριος Μελισσανίδης και η ΑΕΚ ολόκληρη έχει σαν στοίχημα ο αγώνας της Τετάρτης να είναι μια απαρχή του "ευ αγωνίζεσθαι" και ενός καλού και τίμιου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε και θα δεσμευθούμε όχι μόνο για τον μεθαυριανό αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια όλων των δρώμενων να πράξουμε όλα αυτά που η Πολιτεία θέλει να επιβάλλει για την καθαρότητα όλου του χώρου.

Δεν σας κρύβω ότι μετέφερα στον κύριο υπουργό κάποιες αμφιβολίες και τη μη εμπιστοσύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά και την υπάρχουσα ΕΠΟ και την υπάρχουσα Επιτροπή Διαιτησίας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μετά απ' όλες αυτές τις προσπάθειες που ο καθένας από την πλευρά του οφείλει να κάνει, όλα θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα έτσι ώστε και τα μικρά παιδιά που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και οι μεγάλοι να έχουν να λένε ότι αυτός θα είναι μια απαρχή για τον ελληνικό αθλητισμό».

Για το αν θα παρθούν ειδικά μέτρα:
«Θα παρθούν όλα αυτά τα μέτρα που και η Πολιτεία και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να πάρουν».

Για το αν συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου:
«Δεν συζητήσαμε για το θέμα του γηπέδου. Επικεντρωθήκαμε εκεί. Όλα αυτά τα προβλήματα του γηπέδου θα συζητηθούν σε μια για αυτό το λόγο συζήτηση που θα γίνει από όλους τους παράγοντες που είναι αρμόδιοι για αυτό το θέμα».

Για το αν είναι ικανοποιημένη η ΑΕΚ για τα μέτρα της Πολιτείας: «Εμάς μας ικανοποιούν τα μέτρα που η Πολιτεία προτίθεται να πάρει και ήδη παίρνει. Εκείνο το οποίο δεσμευόμαστε, είμαστε υποχρεωμένοι καθημερινά να το επιβεβαιώνουμε ότι γίνεται και στην πράξη. Όπως εμείς δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική αν σε αυτά που δεσμευόμαστε δεν τα πράττουμε, άλλο τόσο και για τους άλλους έχουμε τη δυνατότητα να πιστεύουμε το ίδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ