Σύσκεψη Πανούση, Χριστοδουλοπούλου, Βούτση -Χωρίζουν τις αρμοδιότητες για τους μετανάστες - iefimerida.gr

Σύσκεψη Πανούση, Χριστοδουλοπούλου, Βούτση -Χωρίζουν τις αρμοδιότητες για τους μετανάστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης από την αποκάλυψη της διαταγής-φωτιά για την απελευθέρωση των μεταναστών και το αλαλούμ... αρμοδιοτήτων, ο αρμόδιος υπουργός με τους αντίστοιχους αναπληρωτές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να χωράξουν σαφή όρια αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα, για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα βρίσκεται ο διαχωρισμός αρμοδιοτήτων ώστε να είναι σαφές το μέχρι πού παρεμβαίνει ο καθένας και να αποφευχθούν προβλήματα όπως αυτό με το έγγραφο για τους παράνομους μετανάστες. Το κομμάτι που αφορά στους μετανάστες αυτό καθαυτό αναμένεται να πάει στην ευθύνη της κυρίας Χριστοδουλοπούλου (η οποία δεν έχει ορκιστεί ακόμη), ενώ η φύλαξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ