Δεν φταίνε η Γερμανία, το ΔΝΤ και η Ευρώπη για την Ελλάδα -Αρθρο δανέζικης εφημερίδας - iefimerida.gr

Δεν φταίνε η Γερμανία, το ΔΝΤ και η Ευρώπη για την Ελλάδα -Αρθρο δανέζικης εφημερίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την μακρινή Δανία έρχεται μια ακόμη κριτική εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και συνολικά της Ελλάδας, για την κρίση χρέους που αντιμετωπίζει, αλλά και για το ποιος πραγματικά ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση.

Η δανέζικη εφημερίδα Jyllands Posten βλέπει ως υπαίτια της αρνητικής κατάστασης την ελληνική πλευρά σημειώνοντας πως συμπεριφέρεται ωσάν να ήταν ατίθασος τινέιτζερ και όχι ενήλικος. Μάλιστα, το άρθρο είναι τόσο μονομερές που θεωρεί πως για την κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας η ευθύνη βαραίνει την ίδια και όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Γερμανία, το ΔΝΤ ή τον... καπιταλισμό.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες, τουλάχιστον αυτοί που δίνουν τον τόνο, συμπεριφέρονται σαν ατίθασοι τινέιτζερ, παρά το ότι από καιρό θα έπρεπε να φέρονται ως ενήλικοι. Για το ότι εδώ και χρόνια η Ελλάδα κινείται στο χείλος της χρεοκοπίας, δεν φταίει το καπιταλιστικό σύστημα, το ΔΝΤ, η υπόλοιπη Ευρώπη και σε κάθε περίπτωση η Γερμανία. Αλλά ούτε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, που οι Έλληνες τους παρομοιάζουν με ναζί. Και οι δύο έχουν συμπεριφερθεί υποδειγματικά απέναντι στους Έλληνες».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ Ευρωπαϊκή Ένωση Χρεοκοπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ