Σήμερα οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου - Φαβορί Σκόντα Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης - iefimerida.gr

Σήμερα οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου - Φαβορί Σκόντα Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηρακλής έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σήμερα θα γίνουν γνωστές οι άλλες δύο που θα τον ακολουθήσουν μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ με τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Σκόντα Ξάνθη υποδέχεται τον αποδεκατισμένο ΟΦΗ στον επαναληπτικό του 1-1 στο Ηράκλειο. Η ομάδα της Θράκης κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και με αυτό το προβάδισμα παρουσιάζεται ως φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί, οι οποίοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, ταξίδεψαν με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ενώ οι Λόρια και Μεραμπασβίλι είναι οι δύο τελευταίοι που «πήδηξαν από την άμαξα» καθώς δεν άντεξαν τις απάνθρωπες συνθήκες των τελευταίων μηνών στο σύλλογο.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει το 1-1 του πρώτου ματς στα Χανιά, εκεί όπου στάθηκε τυχερός αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα πρόκρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκόντα Ξάνθη ΟΦΗ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ