Η «Αυγή»... τα χώνει στον Βαρουφάκη για το «ανάγωγος» στον δημοσιογράφο του Bloomberg - iefimerida.gr

Η «Αυγή»... τα χώνει στον Βαρουφάκη για το «ανάγωγος» στον δημοσιογράφο του Bloomberg

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στη συμπεριφορά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη χθεσινή παρουσίαση των γενικών γραμματέων του ΥΠΟΙΚ κάνει η εφημερίδα «Αυγή» μέσω του σημερινού κεντρικού παραπολιτικού άρθρου της.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της «Αυγής», «δεν έχει προηγούμενο» η συμπεριφορά του κ. Βαρουφάκη προς τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει τους αναγνώστες πως καλύπτει ως δημοσιογράφος το υπουργείο Οικονομικών εδώ και 30 χρόνια.

Ο ίδιος επισημαίνει πολλές φορές στο άρθρο πως η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια προγραμματισμένη «συνέντευξη Τύπου», αλλά «όταν ήλθε η ώρα των ερωτήσεων ο υπουργός, αντί να επιτρέψει ερωτήσεις σε δημοσιογράφους, μας έκανε γνωστό ότι θα δεχθεί ερωτήσεις από τους... υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών! Και όταν συνάδελφος δημοσιογράφος τού υπενθύμισε ότι βρισκόμασταν σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός τον αποκάλεσε "ανάγωγο"».

Σημειώνει, ακόμη, ότι «είχε προηγηθεί προ ημερών η προσβλητική παρατήρηση του υπουργού σε συνάδελφο που χτυπούσε το κινητό της σε προηγούμενη άτυπη ενημέρωση». «Αν μη τι άλλο, αυτό το λες και σεβασμό στο δημοσιογραφικό λειτούργημα», είναι το καταληκτικό σκωπτικό σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγή Γιάνης Βαρουφάκης ανάγωγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ