Μέρες του '76 ζει ο Ηρακλής -Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ένα μέρος της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Μέρες του '76 ζει ο Ηρακλής -Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει ένα μέρος της Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Ηρακλή, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών για τον «Γηραιό», ο οποίος σκέφτεται ήδη τον τελικό. Ειδικά από την στιγμή που υποβιβάστηκε από την Super League και ξεκίνησε το δύσκολο δρόμο της επιστροφής του στα μεγάλα σαλόνια.

Η νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 4-3 στα πέναλτι, έφερε την ομάδα του Παπαδόπουλου στους «4» του Κυπέλλου και θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα για να μάθει τον αντίπαλό της. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος έγιναν «ένα» χθες στη Νέα Σμύρνη όταν ο Χουάντερσον απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κόρμπος και όλοι τώρα ονειρεύονται τελικό ενώ θυμούνται τον Χατζηπαναγή.

Ο «Βάσια» ήταν αυτός που οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του Κυπέλλου του 1976 επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονται κάτι ανάλογο και φέτος. Παρά το γεγονός ότι πρωταρχικός στόχος του Ηρακλή είναι να επιστρέψει στην Super League, το Κύπελλο πλέον βρίσκεται εντός στόχων, ειδικά από την στιγμή που έχουν αποκλειστεί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενώ σίγουρα θα μείνει εκτός τετράδας είτε η ΑΕΚ είτε ο Ολυμπιακός.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με περιορισμό στις μεταγραφές και ελάχιστα μικρό μπάτζετ και ρόστερ, για το οποίο υπήρχαν μάλιστα οι αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει καν να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League ωστόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο απέσπασε το χειροκρότημα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ