Αραμπατζή (ΝΔ) για Κωνσταντοπούλου: Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να συγκαλέσει ΚΟ της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Αραμπατζή (ΝΔ) για Κωνσταντοπούλου: Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να συγκαλέσει ΚΟ της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεραυνούς κατά της Προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.

Η βουλευτής Σερρών με αφορμή τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί νομιμότητας των αποφάσεων, που ελήφθησαν εν απουσία των εγκλείστων Βουλευτών της ΧΑ είπε πως το μόνο, που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για να ενημερώσει τους βουλευτές της για τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Η δήλωση της κυρίας Αραμπατζή

«Ψήφισα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής και γι’ αυτό λυπάμαι να την βλέπω να υιοθετεί πλήρως τα επιχειρήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης και να γίνεται ουρά της, σε βαθμό τέτοιο που να επιχειρεί να νουθετήσει και τη Δικαιοσύνη. Το μόνο, που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για να ενημερώσει τους βουλευτές της για τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ