Κάπως έτσι θα είναι ο διάδοχος του all time classic Suzuki Jimny - iefimerida.gr

Κάπως έτσι θα είναι ο διάδοχος του all time classic Suzuki Jimny

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To iM-4 είναι ένα πρωτότυπο που παρουσίασε η Suzuki στη Γενεύη και το οποίο μπορεί να μην είναι γωνιώδες όσο το αειθαλές Jimny, αλλά δείχνει σαφώς την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η ιαπωνική εταιρεία για το διάδοχό του. Άλλωστε από πλευράς μήκους παίζει ακριβώς στην ίδια κλάση, καθώς δεν ξεπερνά τα 3,70 μέτρα, ενώ είναι πιο χαμηλό (στα 1,57 μέτρα) και πιο φαρδύ (1,70 μέτρα).

Το πλαίσιο είναι καινούργιο, πρόκειται για αυτό που θα χρησιμοποιείται στα πιο μικρά μοντέλα της Suzuki, ενώ το υβριδικό σύστημα πρόωσης αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.200 κυβικών σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στη μίζα και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Οι μηχανικοί των Ιαπώνων ισχυρίζονται πως με τις επιλογές αυτές έχουν πετύχει να κρατήσουν χαμηλά τη μέση κατανάλωση, ενώ στο όλο κύκλωμα θα περιλαμβάνεται και μπαταρία ιόντων λιθίου.

Κάπως έτσι θα είναι ο διάδοχος του all time classic Suzuki Jimny | iefimerida.gr 0
Κάπως έτσι θα είναι ο διάδοχος του all time classic Suzuki Jimny | iefimerida.gr 1
Κάπως έτσι θα είναι ο διάδοχος του all time classic Suzuki Jimny | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Suzuki IM-4 αυτοκίνητο έκθεση Γενεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ