Πάει για sold out η ΑΕΚ τρεις μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό -Τυπώνει και τα τελευταία εισιτήρια - iefimerida.gr

Πάει για sold out η ΑΕΚ τρεις μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό -Τυπώνει και τα τελευταία εισιτήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ρυθμούς που ούτε οι ίδιοι οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν περίμεναν εξαντλούνται τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση ανακοίνωσε χθες το τέλος των εισιτηρίων στο κάτω διάζωμα και έβγαλε στη διάθεση του κοινού εισιτήρια για το πάνω, αλλά όχι σε όλες τις θύρες.

Ο λόγος είναι ότι στην ΑΕΚ δεν περίμεναν ότι τόσο γρήγορα θα εξαντλούνταν τα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα, με αποτέλεσμα να μην έχουν σφραγίσει εισιτήρια για όλες τις θύρες του άνω διαζώματος. Αυτό θα γίνει σήμερα, αφού ήδη από νωρίς το πρωί ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και αγοράζει εισιτήρια για τις θύρες 4 έως 14, οι οποίες είναι και οι μοναδικές που έχουν διαθέσιμες θέσεις για τους φίλους του Δικεφάλου. Μέχρι το απόγευμα πάντως θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα ανοίξει και τις υπόλοιπες θύρες του ΟΑΚΑ, κάτι που έχει να συμβεί από τον ιστορικό αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2006-2007. Η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας είναι πως μέχρι το βράδυ της Κυριακής, τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων πάντως σήμερα συνεχίζεται έξω από το ΟΑΚΑ. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ