Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Γκομίς - Ολα καλά με την υγεία του ποδοσφαιριστή της Σουόνσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Γκομίς - Ολα καλά με την υγεία του ποδοσφαιριστή της Σουόνσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τον Μπαφετιμπί Γκομίς, του οποίου οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές μετά τα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο ξεκίνημα του αγώνα της Τότεναμ με τη Σουόνσι. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να ενημερώσει μέσω twitter και να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Ο Γάλλος επιθετικός των «κύκνων» έπεσε ξαφνικά στο έδαφος, δευτερόλεπτα μετά το πρώτο γκολ της Τότεναμ στην αναμέτρηση και το μυαλών όλων πήγε στα χειρότερα. Ο Γκομίς μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με μάσκα οξυγόνου και από εκεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της λιποθυμίας του. Έγινε γνωστό μάλιστα ότι άλλες τέσσερις φορές τα τελευταία έξι χρόνια έχει βιώσει ανάλογο περιστατικό.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω όσον αφορά στην υγεία μου πως είμαι καλά. Τον τελευταίο καιρό ήμουν πολύ αγχωμένος και κουρασμένος λόγω της υγείας του πατέρας μου και επειδή χρειαζόταν να πηγαινοέρχομαι στη Γαλλία. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα με ευχές για ανάρρωση» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γκομίς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ