Σακελλαρίδης: Εκ του μη όντος το θέμα με τους μετανάστες - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Εκ του μη όντος το θέμα με τους μετανάστες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντιπολίτευση τα έριξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για το θέμα που προέκυψε με τους μετανάστες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το υπηρεσιακό έγγραφο για την μη σύλληψη των παράνομων μεταναστών μίλησε για θέμα εκ του μη όντος στο οποίο προσπάθησε να «πατήσει» η Νέα Δημοκρατία.

«Βλέποντας τη μεγάλη απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να πετάξει την μπάλα έξω από το γήπεδο», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Εντός του Σαββατοκύριακου, όπως είχε εξαγγείλει και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, όπως δήλωσε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης


Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας η κυβέρνηση καταθέτει ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει δημοσιονομικό όφελος και ως εκ τούτου δεν είναι αντίθετο στη συμφωνία του Eurogroup.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι θα υπάρξει ενημέρωση των εταίρων για όλες τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Eurogroup της Δευτέρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την πολιτική της με έναν τρόπο ώστε να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ