Η ώρα των «θεσμών» -Επιστρέφει στην Αθήνα η Τρόικα, αλλά με άλλο όνομα - iefimerida.gr

Η ώρα των «θεσμών» -Επιστρέφει στην Αθήνα η Τρόικα, αλλά με άλλο όνομα

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των «θεσμών».

Πρόκειται για την παλιά γνωστή Τρόικα, η οποία επιστρέφει στην Αθήνα με άλλο όνομα και αποτελούμενη από ένα κλιμάκιο 20 τεχνοκρατών, αντί για 45 που ήθελαν οι «θεσμοί», σύμφωνα με το newsit.

Ποιος θα είναι ο ρόλος τους

Οι εκπρόσωποι των θεσμών δεν θα συναντώνται με υπουργούς αλλά με μια ολιγομελή ομάδα περίπου εννέα ατόμων από την πλευρά της Ελλάδας έτσι ώστε να συζητούνται οι τεχνικές λεπτομέρειες. Επιπλέον οι «θεσμοί» δεν θα επισκέπτονται όλα τα υπουργεία όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά μόνο τα υπουργεία και τους εκπροσώπους των υπουργείων που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πάντως διευκρίνισε ότι "δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της Τρόικα σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόικα δανειστές θεσμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ