Κεκλεισμένων των θυρών η Κ.Ο. της ΝΔ -Τι θα ζητήσουν οι βουλευτές από τον Σαμαρά - iefimerida.gr

Κεκλεισμένων των θυρών η Κ.Ο. της ΝΔ -Τι θα ζητήσουν οι βουλευτές από τον Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κεντρικό θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα ξεκινήσει στις 14:00 η ΚΟ της ΝΔ.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να μιλήσουν οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος και το ενδιαφέρον στρέφεται σε αυτούς που θα θέσουν ζητήματα επαναπροσδιορισμού της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του κόμματος και ριζικών αλλαγών στη λειτουργία του.

Εθνική Συνδιάσκεψη -που δεν εκλέγει πρόσωπα-, Έκτακτο Συνέδριο και θέμα διαδοχής είναι τα ζητήματα που αναμέται να τεθούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ σχεδιάζει να ανακοινώσει να πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της συσσωρευμένης εσωκομματικής έντασης.

Από τη συνεδρίαση, ωστόσο, δεν θα λείψει η κριτική πολλών για την κυβερνητική δράση κατά τα προηγούμενα χρόνια, όπως και για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Νέας Δημοκρατίας και, όπως προαναγγέλλεται, αρκετοί βουλευτές θα ταχθούν υπέρ της προκήρυξης έκτακτου Συνεδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ συνεδρίαση ΚΟ Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ