Σοκ στο Λονδίνο: Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο χορτάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στο Λονδίνο: Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο χορτάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρολόι σημάδευε το 11ο λεπτό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η Τότεναμ είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στη Σουόνσι με τέρμα του Τσαντλί, όταν ο Μπαφετιμπί Γκομίς ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος, παγώνοντας παίκτες και θεατές.

Οι αντιδράσεις των παικτών βλέποντας τον Γκομίς να μην κινείται πεσμένο στο χορτάρι δημιούργησαν πανικό και η είσοδος του ιατρικού επιτελείου ήταν άμεση. Αμέσως έδωσαν οξυγόνο στον Γάλλο επιθετικό της Σουόνσι, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε πάνω σε φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Κόσμος και ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν τον Γκομίς δίνοντάς του δύναμη κατά τη στιγμή της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Σοκ στο Λονδίνο: Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο χορτάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκομις πρέμιερ λιγκ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ