Spiegel: Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης – Ιντριγκες, ίντριγκες παντού - iefimerida.gr

Spiegel: Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης – Ιντριγκες, ίντριγκες παντού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παρανοϊκή» χαρακτηρίζει την ελληνική κυβέρνηση το γερμανικό περιοδικό Spiegel, υποστηρίζοντας ότι βλέπει παντού συνωμοσίες.

Σε άρθρο με τίτλο «Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης: ίντριγκες, ίντριγκες παντού», το περιοδικό τονίζει ότι αντί να βρεθεί αντιμέτωπη με την πραγματικότητα βλέπει παντού συνωμοσίες τις οποίες επικαλείται για να καλύψει τις ανεπάρκειές της.

Το δημοσίευμα υπογράφει ο Γιώργος Χρηστίδης ο οποίος κάνει λόγο για το χάος που προκλήθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με αφορμή το ζήτημα των κέντρων κράτησης, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία εντός και εκτός της χώρας.

Spiegel: Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης – Ιντριγκες, ίντριγκες παντού | iefimerida.gr 0

«Οι εχθροί της αριστερής κυβέρνησης βρίσκονται παντού. Στο εξωτερικό την τελευταία βδομάδα ήταν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Οι συντηρητικές κυβερνήσεις ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, έλεγε ο πρωθυπουργός, ενώ στο εσωτερικό είναι τα ασφαλιστικά ταμεία που αρνούνται να διαθέσουν τα αποθεματικά τους», σημειώνει ο αρθρογράφος και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει την αναζήτηση του επόμενου εχθρού και όχι να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

«Το πιο απλό πράγμα από όλα είναι να ψάχνεις έναν αποδιοπομπαίο τράγο» σημειώνει ο αρθρογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spiegel ελληνική κυβέρνηση μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ