Ήρεμο κλίμα στη σύσκεψη ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα μέτρα ασφαλείας - Χωρίς τον Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι - iefimerida.gr

Ήρεμο κλίμα στη σύσκεψη ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα μέτρα ασφαλείας - Χωρίς τον Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Δεδομένο πλέον ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/3) ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και της ελληνικής αστυνομίας. Οι δύο πλευρές αφού εξέφρασαν την επιθυμία τους να κυλήσουν όλα ομαλά, τόνισαν προς τις αστυνομικές αρχές ότι θα συνεργαστούν απόλυτα προκειμένου να κυλήσουν όλα ήρεμα. Η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποφάσισε να μη συνοδεύσει τον Ολυμπιακό σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι όπως έγινε σε Τούμπα και Λεωφόρο, φαίνεται ότι λειτούργησε καταλυτικά. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 60,000 οπαδοί της ΑΕΚ αφού έχουν ήδη εξαντληθεί 36,000 εισιτήρια μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ