Πολλές προτάσεις για Αφελάι - Tα δεδομένα στην περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Πολλές προτάσεις για Αφελάι - Tα δεδομένα στην περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους καλύτερους μάνατζερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Ένας από τους πελάτες του είναι ο Ιμπραϊμ Αφελάι, οπότε ενδεχόμενο να μην υπάρχουν προτάσεις για την απόκτησή του, δεν υπάρχει. Ο άσος του Ολυμπιακού δείχνει να αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο, ο δαιμόνιος Ραϊόλα.

Ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι για τον Αφελάι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ήδη αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης ωστόσο όλα θα ξεκαθαριστούν το καλοκαίρι, μετά το τέλος της σεζόν στην Ελλάδα. «Ο Ιμπραΐμ ξέρει γιατί πήγε στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να έχει συνεχείς συμμετοχές. Απόδειξε πως μπορεί να το κάνει και αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Το επόμενο είναι ότι ο Ιμπραΐμ έχει ακόμα τη φιλοδοξία να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν top ευρωπαϊκό σύλλογο. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε προς τα που θα κατευθυνθεί. Όλα είναι ανοικτά», υποστήριξε ο Ραϊόλα.

Το ακριβό συμβόλαιο

Στην περίπτωση του Αφελάι υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ένα από αυτά είναι το ακριβό συμβόλαιο του παίκτη. Αγγίζει μαζί με την εφορία τα 2 εκ. ευρώ. Ένα άλλο δεδομένο είναι η ελάχιστη προσφορά του σε αντιστοιχία με την ποιότητά του. Ο Ολλανδός θα μπορούσε να έχει δώσει περισσότερα στον Ολυμπιακό, κάτι που σίγουρα θα περίμεναν και στη διοίκηση, ειδικά από την στιγμή που αποφάσισαν να προσφέρουν ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος προερχόταν από δύσκολες χρονιές λόγω τραυματισμών.

Δεν αποκλείεται, ο Ολυμπιακός αν ικανοποιηθεί οικονομικά, να πει το «ναι» στην αποδέσμευση του Αφελάϊ, ο οποίος δεν δείχνει είναι η αλήθεια να απολαμβάνει και το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε το πρώτο μισό της σεζόν επί Μίτσελ, έκρυβε αρκετές «κόντρες» γι'αυτόν ενώ επί Βίτορ Περέιρα που έχει πάρει περισσότερα παιχνίδια και απολαμβάνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Πορτογάλο, δεν έχει ανεβάσει την απόδοσή του σε τέτοιο επίπεδο ώστε να δικαιολογεί το πανάκριβο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ