Κικίλιας για Πανούση: Η απόφαση για τους μετανάστες έχει κοινοποιηθεί στο γραφείο του, γιατί διαμαρτύρεται; [εικόνα] - iefimerida.gr

Κικίλιας για Πανούση: Η απόφαση για τους μετανάστες έχει κοινοποιηθεί στο γραφείο του, γιατί διαμαρτύρεται; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το θέμα που προέκυψε με το έγγραφο για το μεταναστευτικό και όσα υποστήριξε ο υπουργός Γιάννης Πανούσης στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη μέσω του Twitter αναφέρθηκε στον νυν υπουργό τονίζοντας ότι η απόφαση έχει ασφαλώς κοινοποιηθεί στο γραφείο του, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτύρεται «Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί διαμαρτύρεται ο κ.Πανούσης αφού η διαταγή για την οποία δηλώνει άγνοια είχε ασφαλώς κοινοποιηθεί στο Γραφείο του», ενώ σχολιάζοντας με χιούμορ τόνισε για όσα είπε ο κ.Πανούσης για τον ΣΚΑΪ και όσα ο κ.Βαρουφάκης στο Star την Δευτέρα «Ο κ.Βαρουφάκης μαθαίνει από το Χατζηνικολάου για τη ΔΕΗ. O κ.Πανούσης από το ΣΚΑΙ για τους αλλοδαπούς. Ευτυχώς που υπάρχει και η τηλεόραση».

Κικίλιας για Πανούση: Η απόφαση για τους μετανάστες έχει κοινοποιηθεί στο γραφείο του, γιατί διαμαρτύρεται; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ