Ο Αδωνις Γεωργιάδης για το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης για το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για τις έξι μεταρρυθμίσεις που θα καταθέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο προσεχές Eurogroup αλλά και για το εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτά που έχει ανακοινώσει ο κ. Βαρουφάκης, αυτά τα έξι, δεν ξέρω αν θα έχει άλλα γιατί μας έχουν συνηθίσει και σε εκπλήξεις αυτοί, άλλα λένε την ημέρα και άλλα υπογράφουν. Θυμίζω ότι την ημέρα που υπογράψαν στο Eurogroup το μνημόνιο μέχρι το μεσημέρι έλεγαν “δεν σκύβουμε το κεφάλι”. Άρα ας το δούμε αυτό», ανέφερε αρχικά στον real 97.8 και συνέχισε: «Αυτά όμως που έχουν ανακοινώσει ως δήθεν τα έξι νομοσχέδια με τα οποία ο κ. Βαρουφάκης θα πάει στο Eurogroup όχι λεφτά δεν φέρνουν, αλλά μην μας γυρίσουν προ της τελευταίας αποφάσεως του Eurogroup. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής».

Μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ερωτηθείς αν βλέπει χρεοκοπία τον Μάρτιο απάντησε: «Αν δεν μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους φυσικά. Δεν ξέρω αν θα είναι εντός του Μαρτίου ή εντός του Απριλίου. Δεν μπορώ να ξέρω ποια δόση δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν. Γιατί είναι πολλές οι δόσεις οι επόμενες. Αλλά, το βέβαιο είναι ότι έχει υπογράψει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης μία συμφωνία. Δύο δρόμους έχει η ζωή. Ή θα πάει γρήγορα να την υλοποιήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει στη δημοσιότητα κανένα νομοσχέδιο προς υλοποίηση αυτής της συμφωνίας, αντίθετα έχει εξαγγείλει κάποια άλλα νομοσχέδια ΕΡΤ κ.λπ. ή αν δεν υλοποιήσει αυτή τη συμφωνία δεν θα πάρει λεφτά. Η περίπτωση να πάρει λεφτά η Ελλάδα χωρίς να υλοποιήσει τη συμφωνία που έχει υπογράψει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βουραφάκης σας λέω έχει μηδέν πιθανότητες».

Όσον αφορά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του κόμματος και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα τεθεί. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Θα γίνει μία ζωηρή σίγουρα συζήτηση, έχουμε πολλά να πούμε μεταξύ μας, καλό είναι να συζητήσουμε. Νομίζω όμως στην παρούσα φάση θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ. δεν πρόκειται να τεθεί. Αυτό όμως είναι δική μου εκτίμηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ