Ντάισελμπλουμ: «Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει χρήματα για να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της» - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ: «Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει χρήματα για να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της»

(EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναληθή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα για το τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα ο Γερόν Ντάισελμπλουμ, τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση για συζήτηση αν αυτό θερωρηθεί αναγκαίο.

Ανάγκη «προστατευτικής ομπρέλας» του προγράμματος στήριξης χρειάζεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Γερόν Ντάισελμπλουμ. Ο πρόεδρος του Eurogroup σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση τονίζει πως η Ελλάδα έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Εμφανίζεται, μάλιστα, δηκτικός, απέναντι στη νέα κυβέρνηση λέγοντας πως «Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελλάδα να χρειάζεται τρίτο πακέτο στήριξης ύψους 30-50 δισ. ευρώ. «Αυτό που έχουμε πει είναι πως όταν το υφιστάμενο πρόγραμμα ολοκληρωθεί με μια καλή συνεργασία Ελλάδας-Ευρωζώνης και εάν η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, είμαστε έτοιμοι να το κοιτάξουμε. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα δεν γνωρίζω κάτι για τα ποσά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ