Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Κολαστήρια όπως αυτό της Αμυγδαλέζας πρέπει να κλείσουν - iefimerida.gr

Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Κολαστήρια όπως αυτό της Αμυγδαλέζας πρέπει να κλείσουν

(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός για το θέμα των κέντρων κράτησης μεταναστών εμφανίστηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κορωνάκης τόνισε πως «κολαστήρια όπως αυτό της Αμυδαλέζας πρέπει να κλείσουν. Δεν μπορούμε να βάζουμε φυλακή τους μετανάστες επ’ αόριστον».

Παράλληλα, ανέφερε πως η μεταναστευτική πολιτική χρήζει αλλαγών, υπογραμμίζοντας πως η ΕΕ είναι αυτή που θα πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα και να μη λειτουργεί με τη λογική «ο μετανάστης μπήκε στην Ελλάδα, εδώ μένει». «4.500 μετανάστες έρχονται σήμερα στην Ελλάδα, δεν είναι ορδές», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την οικονομία, ο Τάσος Κορωνάκης είπε πως «αξιολογούμαστε για την αναδιοργάνωση του Δημοσίου και το χτύπημα της φοροδιαφυγής, πράγματα του προγράμματός μας, όχι για τα νέα μέτρα λιτότητας. Θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και θα αντικατασταθεί ο φόρος για τη μεγάλη ακίνητη περιούσια». Και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολούθησε ό,τι της λέγανε, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ