Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για σας τους Κριούς, αν και η ένταση δεν λείπει για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου, με τον Άρη να σας κάνει δυνατούς, ερωτικούς, σεξουαλικούς, ταυτόχρονα όμως μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου, από τη μια στιγμή στην άλλη θα μπορούσε να συμβεί κάτι απρόσμενο είτε συναισθηματικής είτε επαγγελματικής φύσεως. Υπάρχουν κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή τα οποία σας απασχολούν. Γενικότερα, καλό θα ήταν να ρυθμίσετε τώρα οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει που σας δημιουργεί δυσκολίες.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, καθώς η Αφροδίτη(κυβερνήτης πλανήτης σας) συμμετέχει στο θεαματικό τρίγωνο με τον Δία! Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε επιτυχία, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο ή σε επίπεδο σχέσεων, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο. Δώστε προσοχή σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην επιτρέπετε σε φίλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Προσέχετε γενικότερα τα οικονομικά σας θέματα.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι βρίσκεστε τώρα σε μια εξαιρετική περίοδο! Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, θα μπορούσε να συμβεί κάτι απρόβλεπτο στη ζωή σας από την μια στιγμή στην άλλη! Θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάποιες αλλαγές που έρχονται, ένα οικογενειακό θέμα όμως φαίνεται να σας βαραίνει σημαντικά!

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι θα αντιμετωπίσετε σήμερα κάποιες δυσκολίες σε θέματα της καθημερινής σας ζωής, ενώ μια γκρίνια με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν θα λείψει. Ένα επαγγελματικό θέμα παρουσιάζει μια απρόσμενη αλλαγή, που αφήνει όμως περιθώρια για βελτίωση σε οικονομικό επίπεδο. Όμως, προσοχή, ίσως η κίνηση που θα κάνετε να είναι κάπως βιαστική και να προκαλέσει μια ρήξη, ένα σπάσιμο σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο, ακόμη και στο γάμο σας. Ίσως αυτόν τον καιρό να είστε ιδιαίτερα απορροφημένοι στην ανάγκη σας να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας βαραίνει.

Λέων
Για σας τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, αλλά και να προωθήσετε κάτι καινούργιο που ξεκινάτε αυτή την περίοδο. Ένα οικονομικό θέμα εξακολουθεί να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος
Μπορεί η Σελήνη που σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, Παρθένοι μου, να φέρνει φόρτιση σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, ενώ οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο και σας μελαγχολούν. Μπορείτε όμως να δράσετε πάνω σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ πολλά πράγματα αλλάζουν στη συναισθηματική σας ζωή. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Στον χώρο της εργασίας σας θα μπορούσατε να αποδώσετε πολύ καλά.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, με κάποιες αλλαγές, κάποιες λύσεις να δίνονται σε σχέσεις και συνεργασίες που είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα, έστω και αν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτές τις λύσεις. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας μπορεί τώρα να προωθηθούν, αυτό όμως που είναι το κύριο μέλημά σας αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά και ο ερωτικός σας σύντροφος! Τα επαγγελματικά σας μπορεί να σας προκαλούν αρκετό πονοκέφαλο και αρκετές σκέψεις.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς η περίοδος αυτή έχει αρκετή πίεση στα εργασιακά σας θέματα. Σε θέματα εργασίας ή ακόμη και θέματα υγείας υπάρχει κάποια αλλαγή την οποία θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά. Η συναισθηματική σας ζωή σας προκαλεί φόρτιση, ενώ οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους, τη συλλογική δουλειά, ή τα μελλοντικά σας σχέδια σας δημιουργεί προβλήματα. Ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό ζήτημα έρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια δύσκολη και ασαφής ημέρα για τους Τοξότες των πρώτων ημερών, η συναισθηματική ζωή όμως υπόσχεται πολλά σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Δεκεμβρίου, με τα πάντα να φαίνεται να προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο! Θα υπάρξει μια απρόσμενη, πολύ σημαντική ευκαιρία, με κάτι απρόβλεπτο να εμφανίζεται από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-3 Δεκεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε χωρίς βεβαίως να πάρετε μεγάλο ρίσκο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Οικογενειακά θέματα τα οποία αυτό το διάστημα απασχολούν έντονα εσάς τους Αιγόκερους, θα μπορούσαν τώρα να επιλυθούν. Επίσης, θα βρείτε τον τρόπο να επιλύσετε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Ιανουαρίου. Τα οικονομικά ευνοούνται. Τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, για επαφές με το εξωτερικό, για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή ακόμη και ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία του συντρόφου σας, σήμερα ανακόπτεται.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για σας τους Υδροχόους, με το τρίγωνο Δία – Ουρανού να φέρνει αλλαγές σε σημαντικά σχέδιά σας, τα οποία έχουν να αποδώσουν πολλά! Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Φεβρουαρίου, κάτι απρόσμενο θα μπορούσε να συμβεί τώρα, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών είστε σε μια περίεργη διάθεση σήμερα, με τη Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο να σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας. Όμως, σε ένα οικονομικό ζήτημα, θα έχετε την στήριξη των προσώπων του περιβάλλοντός σας. Στο χώρο της εργασίας ή της υγείας, ακόμη και αν εμφανιστεί κάτι απρόβλεπτο, θα μπορέσει να επιλυθεί.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ