Ολα δείχνουν σέντρα στο πρωτάθλημα – Αποφασίζει την Τετάρτη ο Κοντονής - iefimerida.gr

Ολα δείχνουν σέντρα στο πρωτάθλημα – Αποφασίζει την Τετάρτη ο Κοντονής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη και η συζήτηση των τριών ανδρών για περίπου δύο ώρες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οδηγεί όπως όλα δείχνουν σε επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλησε να ενημερωθεί από τους δύο ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τα όσα ειπώθηκαν στο ΔΣ της Super League το απόγευμα της Δευτέρας αλλά και να τους μεταφέρει για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να αλλάξει ριζικά το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έριξαν τους τόνους και μετέφεραν στον κ.Κοντονή την επιθυμία όλων των ΠΑΕ της Super League για μεγαλύτερη «προστασία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναρμόνιση των κανονισμών με αυτούς της UEFA αλλά και πιο αυστηρές ποινές από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο κ.Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος σε πρώτο χρόνο απ' όσα άκουσε από τους προέδρους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι στην αυριανή συνάντησή του με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα

Πριν τη συνάντησή του με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Κοντονής θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για όσα προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα και στη συνέχεια απο κοινού θα παρθεί μια απόφαση. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο - αυτή την στιγμή ακούγεται απλά σαν σκέψη - ο κ.Κοντονής να ζητήσει τη διεξαγωγή της αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο χωρίς θεατές αφού ακόμη δεν έχει πεισθεί 100% ότι οι ομάδες της Super League θα έχουν σε πλήρη λειτουργία τις κάμερες αλλά και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής Ποδόσφαιρο Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ