Το μήνυμα του Ολυμπιακού μετά τη συνάντηση με Κοντονή - Τι λένε οι ερυθρόλευκοι για τη βία και το ελληνικό ποδοσφαίρο - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Ολυμπιακού μετά τη συνάντηση με Κοντονή - Τι λένε οι ερυθρόλευκοι για τη βία και το ελληνικό ποδοσφαίρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να πρωτοστατήσει στις ενέργειες για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίζεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δημοσιοποίησε τις θέσεις της όσον αφορά την πάταξη της βίας.

Συγκεκριμένα, η θέση της ΠΑΕ αναφέρει

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κου Κοντονή και συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού. Συμφώνησαν στο πλαίσιο που περιέγραψε ο κύριος Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Λίγκας. Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τελειώσει όπως πρέπει. Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαριές ποινές για τα φαινόμενα βίας (με άμεσες προτάσεις της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ) και να εναρμονιστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA. Ο κος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ