Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αλαφούζο και Μαρινάκη - Τι δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αλαφούζο και Μαρινάκη - Τι δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα διατάξει αύριο την επανάναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Υφυπουργός πήρε την πρωτοβουλία και μετά από το ΔΣ της Super League χθες όπου οι πρόεδροι των ΠΑΕ έδειξαν καλή θέληση για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, κάλεσε στο γραφείο του τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό. Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες με τους δύο προέδρους να ρίχνουν τους τόνους και τον κ.Κοντονή να μένει ικανοποιημένος αναφορικά με τις προσπάθειες που άκουσε ότι θα γίνουν εκ μέρους των διοικητικών παραγόντων για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη ΓΓΑ και μετά το τέλος της τόσο ο κ.Αλαφούζος όσο και ο κ.Μαρινάκης αποχώρησαν από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγουν τους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι απ' έξω.

Η δήλωση Κοντονή

Ωστόσο αυτός που έδωσε κάποιες πληροφορίες στη δημοσιότητα ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός βλέπει τους δύο ισχυρούς άνδρες του ελληνικού ποδοσφαίρου σς συμμάχους του στην προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ στη δήλωσή του αναφέρει: «Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ