Αλαφούζος και Μαρινάκης στον Σταύρο Κοντονή - Συνάντηση με πρωτοβουλία του Υφυπουργού - iefimerida.gr

Αλαφούζος και Μαρινάκης στον Σταύρο Κοντονή - Συνάντηση με πρωτοβουλία του Υφυπουργού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο του Υφυπουργού.

Μετά από πρωτοβουλία του κ.Κοντονή, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συναντιούνται αυτή την ώρα στο γραφείο του Υφυπουργού με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και σε μια προσπάθεια εκ μέρους της Κυβέρνησης να πέσουν οι τόνοι για την ομαλή έκβαση του πρωταθλήματος. Ο κ.Κοντονής αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις και από τους δύο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό αλλά και τα όσα ακολούθησα στο ΔΣ της Super League ενώ δεν αποκλείεται να τους ανακοινώσει τις προθέσεις του για το «λουκέτο» που αποφάσισε να βάλει στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ