Η απάτη των φωτογραφιών «πριν και μετά» -Πώς οι πλαδαροί τύποι γίνονται κορμάρες σε 2 ώρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απάτη των φωτογραφιών «πριν και μετά» -Πώς οι πλαδαροί τύποι γίνονται κορμάρες σε 2 ώρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν παντού. Στην τηλεόραση, σε περιοδικά, εφημερίδες... Οι φωτογραφίες του «πριν» και «μετά», με ανθρώπους που έχασαν κιλά και «έχτισαν» κορμί χάρη σε ένα προϊόν είναι παραπάνω από συχνές.

Τι κρύβουν όμως; Το BBC αποφάσισε να εξετάσει από μέσα το θέμα. Πήρε λοιπόν δύο εθελοντές και τους μετέτρεψε από πλαδαρούς και χλωμούς σε μαυρισμένους, με γραμμωμένα κορμιά που οι περισσότεροι θα ζήλευαν. Πόσο τους πήρε; Κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Για να το πετύχουν, οι ειδικοί χρησιμοποίησαν σπρέι μαυρίσματος, ξύρισαν το στέρνο του ενός, ενώ οι δύο εθελοντές έκαναν 15 λεπτά ελαφριά άσκηση και όταν φωτογραφήθηκαν ξανά είχαν καλύτερη στάση σώματος και χρησιμοποιήθηκε πιο απαλός φωτισμός.

«Εμεινα έκπληκτος όταν είδα τη διαφορά», παραδέχθηκε ο ένας από τους εθελοντές, ο Τζόι. «Μετά βίας έκανα κάτι εγώ», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι οι φωτογραφίες υπέστησαν ελάχιστη τεχνική επεξεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριν και μετά διαφημίσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ