Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού-Μανιάτη για νέο συμβόλαιο - Απομένουν οι υπογραφές - iefimerida.gr

Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού-Μανιάτη για νέο συμβόλαιο - Απομένουν οι υπογραφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα λίγων ημερών θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Μανιάτη με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και απομένει να βάλει την υπογραφή του, στο νέο τριετές συμβόλαιο.

Η κοινή θέληση και των δύο πλευρών για να κλείσει άμεσα το θέμα φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Ο Ολυμπιακός θέλοντας να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για τις καλές του εμφανίσεις αλλά και για την αφοσίωσή του στο σύλλογο, ξεκίνησε νωρίς τις διαπραγματεύσεις με τον Μανιάτη, ο οποίος συμφώνησε σύμφωνα με τις πληροφορίες για τριετές συμβόλαιο. Άλλωστε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη, αδιαφορώντας για τις προτάσεις που έφταναν από το εξωτερικό.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ