Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το δόγμα του σοκ σε όλον τον κόσμο ξεπερνούν τα όρια της πιο αρρωστημένης φαντασίας.

Έδωσαν σε μητέρα να φάει κομμάτια του γιου της, τον οποίον είχαν απαγάγει. Πρόκειται για το δράμα μίας μητέρας που έφτασε στη Μοσούλη αναζητώντας το χαμένο της γιο, ο οποίος είχε απαχθεί από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπως μεταδίδουν οι βρετανικές εφημερίδες.

Ο Γιασίρ Αμπντουλάχ, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ιράκ για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, έκανε την αποκρουστική αποκάλυψη σε βρετανική εφημερίδα.

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αμπντουλάχ, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της οποίας είχε απαχθεί από τους ισλαμοφασίστες και κρατούνταν αιχμάλωτος στη Μοσούλη, ταξίδεψε στα αρχηγεία του Ισλαμικού Κράτους και ζήτησε να δει το παιδί της.

«Οι τζιχαντιστές, προφασιζόμενοι ότι είχε κάνει μεγάλο ταξίδι και ήταν κουρασμένη, της ζήτησαν να καθίσει, να πιει και να φάει και στη συνέχεια θα την πήγαιναν στον γιο της», αναφέρει ο Αμπντουλάχ. «Στη συνέχεια της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο με κρέας, ρύζι και σούπα. Δεν της είπαν τίποτα μέχρι να τελειώσει το φαγητό της. Όταν το έκανε αυτό και ζήτησε να την πάνε στο παιδί της, τότε της είπαν χαρακτηριστικά γελώντας: "μόλις τον έφαγες"».

Δείτε φωτογραφίες του Γιασίρ Αμπντουλάχ από τις μάχες του ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο τον γιο της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές τάισαν μητέρα γιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ