Αντιδρά η ΠΑΣΕΓΕΣ για το «χέρι» στα αγροτικά κονδύλια - iefimerida.gr

Αντιδρά η ΠΑΣΕΓΕΣ για το «χέρι» στα αγροτικά κονδύλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επανεξετάσει την απόφασή της για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος καλεί την κυβέρνηση η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ).

«Η κίνηση αυτή εγκυμονεί κινδύνους σχετικά με την καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων διαφόρων προγραμμάτων στους Έλληνες αγρότες και στην ομαλή εκτέλεση του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης (2007-2013), το οποίο ήδη παρουσιάζει μεγάλη υστέρηση (66% απορροφητικότητα στα σχέδια βελτίωσης και 26% απορροφητικότητα στη μεταποίηση και εμπορία των αγροτικών προϊόντων)», αναφέρει η Συνομοσπονδία.

Και προσθέτει: «Η ολοκλήρωση του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης (2007-2013), προκειμένου να μη χαθούν πολύτιμοι πόροι, και η παροχή ρευστότητας στους αγρότες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απρόσκοπτη λειτουργία του αγροτικού τομέα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΕΓΕΣ κοινοτικά κονδύλια ΟΠΕΚΕΠΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ