FAZ: Η Ελλάδα ντύνει τη Γερμανία με στολές ναζί - iefimerida.gr

FAZ: Η Ελλάδα ντύνει τη Γερμανία με στολές ναζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Frankfurter Allgemeine Zeitung σημειώνει, σε ένα άκρως επικριτικό άρθρο της, την αντιμετώπιση που τυγχάνει η Γερμανία από την Ελλάδα, αλλά και τις θεωρίες συνωμοσίας που εκπορεύονται από την Αθήνα.

«Η Γερμανία είναι όπως και στο παρελθόν ο αγαπημένος αποδιοπομπαίος τράγος της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Μπορεί κανείς να της φορέσει στολές της Βέρμαχτ και των SS, κάτι που καταλαβαίνει και ο πιο ανόητος Έλληνας. Κι άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ γίνονται αντικείμενο προσβολών όταν δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα στον ηρωικό της αγώνα κατά των "υπαγορεύσεων" του Βερολίνου. Η Μαδρίτη και η Λισσαβώνα άκουσαν τώρα την κατηγορία ότι είναι μέρος ενός παιχνιδιού που στόχο έχει την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα. Στο μεταξύ, θα πρέπει κανείς να αναρωτηθεί πραγματικά για το πόσο ανόητους θεωρούν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ όλοι αυτοί που διατυπώνουν θεωρίες συνωμοσίας. Κυρίως αυτούς που έχουν εφαρμόσει ήδη τις μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα ακόμα αναζητεί τρόπο να αποφύγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεταρρυθμίσεις Γερμανία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ