Μαθητές εντόπισαν δολοφονημένο άνδρα την ώρα που ξεψυχούσε στον Χολαργό - iefimerida.gr

Μαθητές εντόπισαν δολοφονημένο άνδρα την ώρα που ξεψυχούσε στον Χολαργό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης μαθητές στον Χολαργό, στον δρόμο για το παρακείμενο σχολείο.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά εντόπισαν έναν δολοφονημένο άνδρα, γύρω στα 30, στο άλσος Χολαργού, απέναντι από το δημαρχείο να πλέει μέσα σε μια λίμνη αίματος την ώρα που ξεψυχούσε.

Εκεί έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσαν ότι ο νεκρός φέρει στο σώμα του μαχαιριές και συγκεκριμένα στον θώρακα και τον λαιμό.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πάντως, αντικρουόμενες μαρτυρίες θέλουν τους μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού που είχαν πάει εκδρομή στο άλσος, να βλέπουν μπροστά στα μάτια τους έναν άνδρα να δολοφονεί έναν άλλον, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές απλώς εντόπισαν το θύμα την ώρα που ξεψυχούσε. Αλλες πληροφορίες, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο άνδρας να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο της Αττικής και να μεταφέρθηκε στο άλσος βαριά τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρός Χολαργός μαθητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ