Μπαράζ κινητοποιήσεων σήμερα απο μαθητές ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Μπαράζ κινητοποιήσεων σήμερα απο μαθητές ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλοιό κινητοποιήσεων σήμερα το κέντρο της Αθήνας. Στις 10.30 το πρωί οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια, για τις ελλείψεις στην παιδεία, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στα μέτρα τις κυβέρνησης για την περικοπή μισθών και την εργασιακή εφεδρεία.

Παράλληλα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις και το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, προγραμματίζει για σήμερα στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε καταλήψεις υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια αποφάσισε να προχωρήσει η ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Ήδη έχει ανακοινωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί 4ωρη στάση εργασίας για όλο το Δημόσιο από τις 12:30 έως τη λήξη ωραρίου για τα θέματα της Παιδείας και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 1:00 μ.μ. στα Προπύλαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ