Δείτε τον Βαρουφάκη να... λιώνει όταν τον σταματάει θαυμαστής του στον δρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τον Βαρουφάκη να... λιώνει όταν τον σταματάει θαυμαστής του στον δρόμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης κατέβαινε από το σπίτι του στην Ακρόπολη για να πάει στο υπουργείο, συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Κατ' αρχάς, τον περίμενε ένας δημοσιογράφος στον δρόμο για να του αποσπάσει δηλώσεις. «Τι κάνεις εδώ πρωί-πρωί;», ακούγεται να μουρμουρίζει, εμφανώς αμήχανος, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Κύριε υπουργέ», συνεχίζει ατάραχος ο δημοσιογράφος, «πιστεύετε ότι η υπερβολική δημοσιότητα θα λειτουργήσει αρνητικά...».

Ο υπουργός Οικονομικών αρχίζει να εκνευρίζεται, βαδίζει γρήγορα προς το αυτοκίνητό του, χωρίς να απαντήσει, και ετοιμάζεται να επιβιβαστεί, ενώ ο προσωπικός του αστυνομικός του ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου.

Και τότε συμβαίνει κάτι ανεπάντεχο. Ενας περαστικός με μοτοσικλέτα τον βλέπει περνώντας και σταματάει. Του φωνάζει κάτι (που δεν ακούγεται) λατρευτικό, μάλλον, και ο Γιάνης Βαρουφάκης τότε σταματάει.

Χαμογελάει πλατιά, ανοίγει η καρδιά του και λέει: «Γρήγορα όμως γιατί βιάζομαι... Πες το μου από 'κει...». Ο περαστικός του λέει κάτι και ο υπουργός Οικονομικών του στέλνει... φιλάκι!

Δείτε το βίντεο, από την πηγή enikos:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ