ΑΕΚ: Eτοιμάζει «χτύπημα» με τον Πορτορικανό Κάρλος Αρόγιο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Eτοιμάζει «χτύπημα» με τον Πορτορικανό Κάρλος Αρόγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φετινή μπασκετική ΑΕΚ έχει... βαλθεί τρελάνει κόσμο και κοσμάκη, καθώς έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές και συνεχίζει.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος που... έβγαλε την Βασίλισσα από την ανυποληψία, μετά τις σημαντικές μεταγραφές που έχει κάνει με Ντελινινκάιτις, Ινγκλις, Μενσά-Μπονσού και Χέρστον ετοιμάζεται για ακόμη μια μεγάλη κίνηση. Ο 36χρονος Κάρλος Αρόγιο έφυγε από την Γαλατασαράι και έμεινε ελεύθερος, με την ΑΕΚ να καλοβλέπει την περίπτωση του.

Ο Πορτορικανός πλέι μέικερ μάλιστα έπαιζε συμπαίκτης στην τουρκική ομάδα με Μενσά-Μπονσού και Χέρστον και δεν αποκλείεται εν τέλει να ανταμώσουν στην ΑΕΚ. Το κασέ του είναι μεγάλο, ωστόσο στην Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η ΑΕΚ ήδη «βλέπει» την περίπτωση του Αρόγιο. Αν την ολοκληρώσει η Ενωση αυτή την μεταγραφή τότε αλλάζουν τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ, ενόψει των πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος αρογιο Γαλατασαράι αεκ μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ