Ο Καμμένος στέλνει δύο φακέλους για τα εξοπλιστικά στη Δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Ο Καμμένος στέλνει δύο φακέλους για τα εξοπλιστικά στη Δικαιοσύνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / PHASMA / ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δέσμευση πως «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις» για τα εξοπλιστικά προγράμματα επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και προανήγγειλε εξελίξεις στη διερεύνηση υποθέσεων.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, υποστήριξε ότι «για τουλάχιστον δύο φακέλους είμαστε έτοιμοι να τους στείλουμε στη Δικαιοσύνη».

Παράλληλα, μιλώντας και γα τα σενάρια περί Grexit, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως «δεν θα βγούμε μόνοι μας από το ευρώ και να τους χαρίσουμε ό,τι έχουμε δώσει μέχρι στιγμής». Και πρόσθεσε: «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απομονώθηκε. Είναι η πρώτη φορά που ένα μικρό κράτος, αλλά ισότιμο, έβαλε τη Γερμανία στο πλάι».

Στο θέμα των εξοπλιστικών αναφέρθηκε και αργότερα, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι από την έρευνα της αρμόδιας επιτροπής προκύπτουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιθανώς οδηγούν ακόμα και σε κατηγορίες για κακουργήματα για δυο εξοπλιστικά προγράμματα. Το πρώτο προγράμματα αφορά τις συμβάσεις για τα υποβρύχια, με τις έρευνες να αφορούν την περίοδο από το 1998, ενώ το δεύτερο πρόγραμμα αφορά τις συμβάσεις για τα ελικόπτερα NH-90, με τις έρευνες να αρχίζουν από το 2003.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ