Κρας στον αέρα: «Γιωργάκη, το ξέχασες;» -«Αδωνάκη, μη με λες Γιωργάκη!» - iefimerida.gr

Κρας στον αέρα: «Γιωργάκη, το ξέχασες;» -«Αδωνάκη, μη με λες Γιωργάκη!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Οικονομέα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Μega όταν ο καλεσμένος του Άδωνις Γεωργιάδης τον αποκάλεσε «Γιωργάκη».

Η συζήτηση για τις ευθύνες όσων έφεραν την Ελλάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα είχε «ανάψει» και ο παρουσιαστής Γιώργος Οικονομέας κατηγορούσε τον βουλευτή της ΝΔ ότι 40 χρόνια κατέστρεψαν τη χώρα με τις ενέργειές τους και ότι τώρα έρχεται ο Άδωνις να «σβήσει» τη φωτιά.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν το δέχτηκε αυτό και μιλώντας για τα Μνημόνια που ψήφιζε ο ίδιος τέσσερα χρόνια, όταν οι άλλοι μιλούσαν για διαγραφή του επονείδιστου χρέους, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή είπε: «Τα ξέχασες, Γιωργάκη μου, αυτά;».

Ο Οικονομέας εξέλαβε το υποκοριστικό ως ειρωνεία και η αντίδρασή του ήταν οργισμένη: «Αδωνάκη, μη με λες Γιωργάκη, σε παρακαλώ, γιατί μιλάμε σοβαρά τώρα».

Ο Άδωνις φάνηκε να εκπλήσσεται και απολογήθηκε αμέσως: «Το Γιωργάκη το είπα φιλικά γιατί σ' αγαπώ», επαναλαμβάνοντας την ερώτηση στον πληθυντικό: «Κύριε Οικονομέα, το ξεχάσατε;»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ